+4 0267-316 208

info@horvathservice.ro

Bemutatkozás

Cégünk, Horváth Attila cégvezető, 1990- ben induló egyéni vállalkozásából nőtte ki magát. Egyéni cége, 1994- ben alakult át a Horvath Service KFT- vé. Egyéni vállalkozásként a fő tevékenység a kis kazánok, kazánházak szervízelése, automatizálása volt, amely a növekvő igény következtében egyre nagyobb vállalkozássá nőtte ki magát.

Szőke Barna mérnök társtulajdonosként csatlakozott a céghez, és általa bővült a cég tevékenysége, már nem csak szervízelés volt a fő tevékenység , hanem épületgépészeti munkálatokat is vállaltunk és egy a-z-ig épületgépészeti termékeket forgalmazó, üzletet is müködtettünk.

Az eltelt idők során folyamatosan bővült a cég, úgy az alkalmazottak száma, mint az üzlet, és úgy döntöttünk, hogy egy nagyobb telephelyet vásárolunk. 2015- ben egy 1100 m2es telket vásároltunk, ahol üzlettel, irodával és raktárral rendelkezünk.

Növekedésünk, ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink szinvonalának megtartása és folyamatos fejlődésének köszönhető.

A Horvath Service fő tevékenysége a fűtő és melegvíz készítő berendezések, illetve a tűzvédelmi rendszerek kiépítésének szaktanácsadása, kivitelezése, szakszerű üzembehelyezése, karbantartása, garanciális és garancián túli javítása, a használatukhoz szükséges tanácsadás, gyakorlott szakemberek segítségével. Kollégáink naprakész szakértelmét, a forgalmazó cégek által szervezett szervízoktatásokon tökéletesítik, ahol megismerhetik az újonnan forgalomba kerülő készülékek tipusait, azok tulajdonságait és a javításukkal, szervízelésükkel, hibaelhárításukkal kapcsolatos információkat.

Küldetésünk, hogy minden egyes elvégzett munkánk és referenciánk, cégünk sikere is legyen. Tökéletességre törekszünk és arra, hogy az elvégzett munka , mindkét fél elégedettségével járjon. Munkánk eredményességét bizonyítja a visszatérő magánszemélyek, valamint intézmények megrendelései, számos cég és közintézmény éves karbantartási szerződése. Reméljük, hogy folyamatos fejlődésünkkel továbbra is magas színvonalon tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit.

A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm!!!